Proovel loobus peatreeneriametist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Proovel soovib Eesti maadlejad jälle olümpiale viia.
Toomas Proovel soovib Eesti maadlejad jälle olümpiale viia. Foto: Marina Puškar

Mullu veebruari alguses kreeka-rooma maadluse koondise peatreeneri ametisse asunud Toomas Proovel otsustas pärast tema poole pillutud kriitikanooli ametist lahkuda.



«Tema leping lõppes 31. detsembril 2009,» kinnitas Eesti Maadlusliidu peasekretär Mehis Kard. «Ei tema ega meie tahtnud lepingut pikendada.»



Proovel tunnistas, et tegi teadliku valiku. «Otsustasin ise ära lõpetada, kirjutasin avalduse, et ma ei soovi jätkata,» selgitas ta.



Kui Proovel kreeka-rooma maadluse koondise etteotsa asus, olid tal suured plaanid – 2000. aasta Sydney olümpial 9. koha saanud Proovel kinnitas, et soovib Eesti maadluse taas maailma tippu viia, ühtlasi lootis ta ka armastatud alale harrastajaid juurde meelitada. «Taheti muutust, aga samas ei tehtud midagi, kõik olid passiivsed,» ei soovinud Proovel esialgu detailidesse laskuda, miks ta ameti maha pani. «Mul polnud enam motivatsiooni jätkata.»



Koondise juhendaja rolli asus uuesti Henn Põlluste, kes oli seda ametit pidanud ka enne Proovelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles