Rocki fänniklubi hakkab laulma

Vahur Kalmre
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki fännid kaasa elamas TÜ/Rocki ja Siauliai mängule, mille Rock võitis 86:62.
Rocki fännid kaasa elamas TÜ/Rocki ja Siauliai mängule, mille Rock võitis 86:62. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Lisaks sellele, et TÜ/Rocki korvpallimeeskonna fänniklubi kutsub Eesti meistriliiga poolfinaalmängude ajal kandma valgeid särke, hakatakse mängude ajal ka laulma.

Fänniklubi ühendab oma jõud Tartu Akadeemilise Meeskooriga, et siis ühiselt oma kodumeeskonda toetada. «Püüame välja mõelda lahedaid hüüdeid,» rääkis fänniklubi eestvedaja Marek Jõks. «Valime välja ka paar laulu, mida mängu ajal laulda. Esimene on Tartu marss, teine on veel valimisel.»

Traditsioon «Kanna valget» (Rocki mänguvorm kodustel mängudel on valge) sündis eelmisel hooajal Balti liiga finaalturniiri ajal, mil paljud pealtvaatajad tulid üleskutsele kaasa.

«Pool saali oli valge,» mäletab Jõks. Et tunda ennast spordihallis mängude ajal ühtse perena, kutsub Rocki fänniklubi ka sel korral valgeid särke kandma.

Sel aastal aga tahab fänniklubi koostöös ülikooli akadeemilise spordiklubiga tegelda ka heategevusega. Marek Jõksi sõnul on neil plaan, et kutsuda Rocki ja Kalev/Cramo Tartus peetavaid poolfinaale vaatama lapsi ja noori.

«Koolide, lastekodude, noortekeskuste lapsed ja noored võiksid tulla ühiselt korvpalli vaatama,» rääkis Jõks. «Igale mängule kutsuksime kuni 150 last, nemad pääseksid mängule tasuta ja neile oleks ette nähtud kohad otsatribüünil. Selleks aga peaksid koolid või noorteühendused meiega (info@rockfanclub.ee) ühendust võtma, et siis asja organiseeritult korraldada. Oleme üleskutseid koolidesse saatnud, seni pole soove tulnud. Ootame esmaspäevani, 12. aprillini.»

Esimene poolfinaalmäng TÜ/Rocki ja Kalev/Cramo vahel peetakse 14. aprillil Tartu Ülikooli spordihoones.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles