Alguersuari esimene punktikoht tuli tänu Schumacherile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaime Alguersuari
Jaime Alguersuari Foto: SCANPIX

Jaime Alguersuari tänas pärast vormel-1 Malaisia GP-etapi punktikohta Michael Schumacheri, kes andis talle võidusõidu kohta korraliku õppetunni.

Alguersuari avas esmakordselt oma karjääri punktiarve Malaisias, kuid hispaanlase sõnul sai see teoks just tänu Austraalias Schumacheriga koha pärast võitlemisele, vahendab Sponest.

«Kindlasti,» lausus Alguersuari selle kohta. «Michael näitas mulle, kuidas teistega koha pärast võideldes vormel-1 masinaga piiri peal sõita. Austraalia GP-etapil lõpuni jõudmine ning tema vastu võitlemine näitas, kuidas teistega agressiivselt sõita.»

«Malaisia võistlus töötas sedasi Vitali Petrovi ja Nico Hülkenbergi vastu. Need olid hämmastavad lahingud, mõlemad väga puhtad nagu vormel-1 sarjas peabki,» lisas ta.

Kõige rohkem mõistis Alguersuari, et võidusõidu puhul on väga tähtis roll agressiivsel sõidumaneeril, mis tuli ilmsiks just Hülkenbergi vastu.

«Tol hetkel mõtlesin ainult punktidele. Sama tunne oli mul Michaeliga, kui kokku puutusime. See on võidusõidu ilu, aga lõppude lõpuks sõidame ikkagi punktide pärast,» arutles Alguersuari.

Hispaanlane jäi oma esimeste punktidega rahule, kuid tunnistas, et paremad esitused võivad jääda ikka hooaja teisele poolele.

«Ma pole veel oma viimast välja pannud,» sõnas ta. «Kõige rohkem loodan Euroopa radadele, kui lähen tuttavatesse kohtadesse, sest siis saan endast maksimumi välja panna. Ma mõistan masinat nüüd palju paremini, seega on hooaja teiseks pooleks ka ootused suuremad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles