Sloveenia meistritiitli võitnud hokimängijad andsid klubi peatreenerile peksa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Posma
Mike Posma Foto: SCANPIX

Sloveenia meistritiitli võitnud hokimängijad tähistasid oma võitu iseäranis kummaliselt, andes klubi ameeriklasest peatreenerile peksa.

Mullu novembris Jesenice Acroni peatreeneriametisse asunud endine hokimängija Mike Posma sattus oma hoolealuste rünnaku ohvriks laupäeval ehk päev pärast seda, kui meeskond oli tulnud Sloveenia meistriks, vahendab uudisteagentuur AP.

42-aastasel treeneril tuvastati lõikehaavu ja hulgaliselt sinikaid, kuid väga tõsiselt ta viga ei saanud.

Meeskond andis intsidendist täna teada ning teatas ka, et lõpetas kuue mängijaga seetõttu lepingu. Klubi president Slavko Kanalec ütles, et kogu meeskond on šokis ning mõistis juhtunu hukka.

Kanaleci sõnul peatasid nad Posmaga läbirääkimised lepingu pikendamise osas, sest Posma sõitis USAsse.

Sloveenia meedia andmetel olid nii Posma kui kuus teda rünnanud mängijat alkoholijoobes, kuna tähistasid klubi kolmandat järjestikust meistritiitlit.

Väidetavalt oli Posma sundinud 19-aastast varuväravavahti autot juhtima, kuigi teadis, et noormees oli purjus. Nooruk istus siiski rooli ja tegi lõpuks avarii. Siis said kuus meest Posma peale veelgi pahasemaks ja hakkasid teda teelt leitud puust liiklusmärkidega peksma.

Viis kuuest mängijast on rünnakut eitanud, väites, et nad üritasid vaid treenerit veenda, et too läheks politseisse ja võtaks süü liiklusõnnetuse eest enda peale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles