Raja ja Taimsoo said Horvaatias teise koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo (paremal) ja Allar Raja.
Kaspar Taimsoo (paremal) ja Allar Raja. Foto: Fred Killing

Kaspar Taimsoo ja Allar Raja kaotasid hooaja avavõistlusel Zagrebis paarisaerulisel kahepaadil kahe sajandikuga horvaatidele Damir Martinile ja Martin Sinkovicile ning said teise koha.

Laupäevasel ühepaadivõistlusel sai Raja neljanda koha, Taimsoo oli kuues. Naiste ühepaadil võidutses Kaisa Pajusalu, kes oli koos Sille Vaiksaarega ka paarisaerulisel kahepaadil parim.

Nii Rajal kui ka Taimsool on käimas tugev treeninguperiood ning hooaja põhieesmärgiks on septembris Uus-Meremaal peetav MM.

«Eelmine hooaeg algas minu ja Allari jaoks natuke hiljem, esimene korralik võistlus oli teine MK etapp. Nüüd saime siin ka juba päris hea ülevaate koos treener Matti Killinguga, et millest puudu jääb ja mida vaja arendada on. Konkurents oli kohalike meeste poolt väga tugev ja saime võtta sellest sõidust ja endast maksimaalse,» avaldas Taimsoo, kelle sõnul jäid nad oma esimese võistlusega rahule. «Ei saa kurta. Tempo püsis kogu sõidu vältel korralik.»

Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsä võistlesid samal ajal Belgias. Hazewinkeli regati võitis esikoha Tõnu Endrekson, teine oli Andrei Jämsä. Nimetatud võistluse konkurents oli märksa hõredam kui Horvaatias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles