Karlson ja Tšaškin võitsid Helsingis poksiturniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainar Karlson
Ainar Karlson Foto: Eesti Poksiliit

Rahvusvahelisel GeeBee poksiturniiril Helsingis võitsid Eesti poksijatest esikoha Ainar Karlson poolraskekaalus (-81 kg) ja Nikolai Tšaškin sulgkaalus (-48 kg), -57 kg Nikolai Zaitsev, -69 kg Dmitri Kormilin ja +91 kg Roman Raevski saavutasid pronksmedalid.

Karlsoni finaalmatš soomlase Niklas Räsäneni vastu lõppes teise raundi alguses ringikohtuniku katkestuse tõttu. Katkestamise hetkel juhtis Karlson punktidega 5:1. Teel finaali alistas Karlson viiekordse Soome meistri Eemeli Katajisto teises raundis ja poolfinaalis iirlase Tommy McCarthy 4:1.

Sulgkaalus (-48 kg) osales kaks poksijat. Nikolai Tšaškini finaalmatš soomlase Ibrahim Mohammedi vastu oli tasavägine, kuid lõppes Tšaškini kasuks 14:10. Vastasele loeti kahel korral ka nokdauni.

Keskkaalus (-75 kg)B-grupis võitis Dmitri Kormilin - Tatu Nielseni (Soome) 8:7 ning saavutas samuti esikoha. Sama kaalukategooria A-grupi võitis kahekordne maailmameister Abbos Atojev (Uzbekistan).

Turniiril osales 12 riiki ning kolme kehakaalu maailmameistrid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles