Rein Kivi võitis Soome meistritiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Kivi
Rein Kivi Foto: Erakogu

Soome saalihoki meistrivõistluste finaalseeria otsustavas kohtumises alistas Eesti koondise ründaja Rein Kivi koduklubi Helsingi SSV karistusvisete seerias 5:4 Tapanilan Erä ja tuli Soome meistriks.

Finaalseeria oli nelja kohtumise järel viigis 2:2 ning viigiga lõppes ka otsustava, 3000 pealtvaataja ees peetud finaalmängu normaalaeg - mõlemad meeskonnad jõudsid sihile neljal korra, vahendab Õhtuleht.

Lahendust ei sündinud ka lisaajal ning võitja pidi selgitama karistusvisete seeria. Seal osutus paremaks SSV - nad tabasid kahel, Erä ühel korral. SSV teises viisikus mänginuid Kivi arvele täna resultatiivsuspunkte ei kantud.

Helsingi SSV tuli Soome meistriks 10. korda ja neljandat aastat järjest. Kivi jaoks on Soome meistritiitel aga esimene - eelmised kaks hooaega mängis ta oma seekordse vastase Erä ridades.

Rein Kivist sai läbi aegade esimene Eesti saalihokimängija, kes on tulnud mõne välisriigi meistriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles