Tippsporti naasnud Woods jagas Augustas neljandat kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Mickelson abikaasa Amy'ga, kes pühkis mehe võidu järel pisaraid.
Phil Mickelson abikaasa Amy'ga, kes pühkis mehe võidu järel pisaraid. Foto: SCANPIX

Pärast viiekuulist pausi tippsporti naasnud skandaalne golfimängija Tiger Woods oli oma esimese võistluse järel sügavalt pettunud, kuna ei suutnud Augustas US Mastersil enamat neljanda koha jagamisest.

«Lõpetasin neljandana. Seda ma ei tahtnud,» vahendas Sky News mullu novembris seksiskandaali keskmesse sattunud Woodsi sõnu. «Mida päev edasi, seda halvemini ma palli lõin. Osalen võistlustel ainult sellepärast, et võita. Aga nüüd ei olnud ma piisavalt hea. Järelikult mind polnudki siin.»

Woods lõpetas turniiri 277 löögiga (11 lööki alla par’i) ning jäi jagama 4.-5. kohta koos korealase KJ Choiga.

US Mastersi võitis ameeriklane Phil Mickelson, kes tegi nelja päeva jooksul 272 lööki, mis on 16 lööki alla normaaltulemuse ehk par’i.

Mickelsonile oli see karjääri kolmas US Mastersi võit.

Mickelson pühendas võidu oma abikaasale Amy’le, kes võitleb rinnavähiga. «See on uskumatu tunne. Võiksingi jääda rääkima, miks see võit eriline on, aga see lihtsalt on,» sõnas Mickelson emotsionaalselt. «See oli väga emotsionaalne aasta. Olen oma abikaasa üle väga uhke, ta on väga tugev olnud.»

Teise koha saanud britt Lee Westwood kaotas Mickelsonile kolme löögiga (13 lööki alla par’i).

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles