Terrorirünnaku ohvriks sattunud jalgpallistaar loobus koondise esindamisest

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emmanuel Adebayor
Emmanuel Adebayor Foto: SCANPIX

Togo koondise ja Manchester City jalgpalliklubi ründaja Emmanuel Adebayor teatas klubi kodulehe vahendusel, et loobub rahvuskoondist esindamast, kirjutab Soccernet.ee.

«Pärast terrorirünnakut, kus kaks kaasmaalast Angolas tapeti, olen teinud selle raske otsuse ning loobun koondist esindamast,» seisis City koduleheküljel. «Olen mitmeid nädalaid ja kuid mõelnud sündmustele tol pärastlõunal meeskonnaga. Olime lihtsalt jalgpallurid, kes tahtsid mängida palli ja esindada oma riiki, järsku üritati meid aga hoopis tappa. See on hetk, mida kunagi ei unusta ega ka taas tunda taha.»

26-aastane ründaja on Togo eest väljakule jooksnud 38 kohtumises ja löönud 16 väravat. Viimati oli see novembris, mil võideti tulemusega 1:0 Gabonit. Lisaks sellele määrati Adebayor ka koondise kapteniks. Siiski otsustas pallur pärast jaanuaris Aafrika Rahvuste Karikale sõites aset leidnud traagilisi sündmusi Togo meeskonnabussiga, et pärast juhtunut on tema jaoks võimatu taas koondises mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles