Levadia loots poolfinaalist: vahet pole, kes vastaseks tuleb

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia on tänavu juba superkarika võitnud.
Levadia on tänavu juba superkarika võitnud. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpalli karikavõistluste eilses veerandfinaalis alistas FC Levadia võõrsil Sillamäe Kalevi 1:0 ja sai edasi nelja parema hulka. Eesti meistril poolfinaalivastase suhtes eelistusi pole.


«Ei taha küll kõlada üleolevalt, kuid ega suurt vahet ole, kes vastaseks tuleb,» sõnas Levadia peatreener Igor Prins, kes selle küsimusega liialt pead ei vaeva. «Loosimine näitab, kellega mängime.»



Üks on kindel: põhieesmärgiks taas liigatiitli seadnud Levadia ei lähe ka karikavõistlustele mütsiga lööma. Ka Sillamäe vastu olid levadialased väljas võimalikult hea koosseisuga.



«Läksime nende meestega, kes terved olid. Saame ju ka karikaturniiril korralikke mänge,» märkis Prins.



Lihtsaks jalutuskäiguks ei kujunenud ka eilne kohtumine. Kuigi esimesel poolajal oli külalismeeskond domineerivam – 19. minutil tasus vaeva Andrei Kalimullin –, siis teisel võttis mänguohjad enda kätte Sillamäe.



«Ega meile midagi kergelt tulnud. Teisel poolajal jäime päris korraliku surve alla,» nentis Prins.



Üleeile kindlustas edasipääsu FC Flora, kes alistas 2:0 Nõmme Kalju. Eile oli Tartu Tammeka 4:1 üle Valga Warriorist ja Kohtla-Järve võitis 5:0 Türi Ganvixit. Poolfinaalide loosimine on täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles