Loskutov osaleb Riia maratonil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Loskutov
Pavel Loskutov Foto: Raigo Pajula

Eesti esimaratoonar Pavel Loskutov osaleb 23. mail Riia maratoni täisdistantsil. Euroopa meistrivõistlustel hõbeda võitnud ja Eesti rekordit hoidva Loskutovi sõnul on Riias võistlemine nagu koduväljakul mängimine.

«Korraldajad kutsusid mind osalema just tänavu 20. juubelit tähistavale Riia maratonile ja otsustasin täisdistantsil võistelda,» ütles Loskutov.

Riia maratoni direktori Aigars Nordsi sõnul on jooks eestlaste seas iga aastaga järjest populaarsem juba sellepärast, et see on kõige lähemal toimuv rahvusvahelisel tasemel maraton.

«Loodan, et Loskutovi initsiatiiv julgustab eestlasi osalema kas täis- või poolmaratonil kui ka lühimal, viiekilomeetrisel rajal,» ütles Nords.

Maratonile on aprilli keskpaigaks registreerunud juba ligukaudu 5000 osalejat. Korraldajad loodavad osa võtma ligi 10 000 jooksjat. Võimalik on valida täis- ja poolmaratoni ning 5 km pikkuse jooksudistantsi vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles