Pareiko Tomi edust: võime kõigiga mängida

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko
Sergei Pareiko Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpallimeistrivõistlustel mängis Eesti koondise esiväravavahi Sergei Pareiko koduklubi Tomski Tom viimati väravateta viiki tugeva Peterburi Zenitiga. Kusjuures Tom on sel hooajal varemgi nimekate vastastega mängides punkte noppinud.


«Psühholoogiliselt oleme kindlasti paremini häälestunud kui eelmisel aastal. Me ei karda enam kedagi. Teame, et suudame nii kodus kui võõrsil kõigi vastu mängida,» kinnitas Pareiko, kelle sõnul andis eduks positiivse laengu esimene voor, kui alistati võõrsil tugev Rostovi klubi. «Väga tähtis oli esimene kohtumine võita.»



Tomi kaptenil Pareikol oli hea meel tõdeda, et klubi kaitseliin on esinenud siiamaani kenasti ja sinisärklasel pole väravas väga palju tööd olnud. Samas on Pareiko vajadusel mängu sekkunud üsna kindlalt.



«Vorm ei ole veel päris tipus, kuid halb ka mitte,» kinnitas Pareiko. Tom hoiab turniiritabelis kuuest matšist teenitud üheksa punktiga viiendat positsiooni.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles