Oliver Lomp: õige suhtumine!

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Lomp
Oliver Lomp Foto: Toomas Huik

Eesti noor vormelipiloot Kevin Korjus liitus selleks hooajaks Renault Eurocup 2.0 sarjaga. Kui aasta alguses kardeti, et hilisest valikust tulenenud vähene testiaeg võib esimesed etapid konarlikuks muuta, siis paljudele üllatuseks võttis 17-aastane noormees nädalavahetusel Hispaanias esimese etapi võidu.



Selle asemel, et vaid õnne ja juhust tänada, pakatas Korjus oma saavutust kommenteerides enesekindlusest ja on nüüdseks võtnud sihiks üldvõidu, mis tooks poole miljoni euro suuruse stipendiumi pääsemaks kõvemasse sarja. Seda, et Korjus tagasihoidlikkuse kõrvale jättis, tuleb ainult heaks kiita, kuna vaid heas mõttes ülbe olles püritakse kõige kõrgemasse tippu.



Sellise suhtumisega – mõistagi ka suurepärase juhtimisoskusega – on võimalik, et selle, mis vormel-1 testisõitjaks pääsenud Marko Asmeril tegemata jäi, teeb ära Korjus. Ehk siis, sõidab paari aasta pärast kuninglikuks peetavas mootorispordisarjas võidu ainult parimatest parimatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles