Franck Riberyd ja Sidney Govou`d seostatakse prostituutidega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sidney Govou
Sidney Govou Foto: SCANPIX

Prantsuse jalgpallikoondise kahte staarmängijat Franck Riberyd ja Sidney Govou`d kahtlustatakse suhetes alaealiste prostituutidega.

Väidetavalt külastasid 27-aastane Ribery ja 30-aastane Govou ühte Pariisis asuvat ööklubi, kus saab tellida ka prostituute, kirjutab AFP.

Multimiljonäridest jalgpallurid olevat külastanud ööklubi regulaarselt.

Prantsuse seaduse kohaselt saab alaealisega seksimise eest määrata kuni kolme aasta pikkuse vanglakaristuse.

Kupeldaja olevat otsinud sportlaste maitse järgi prostituudid.

Politsei kuulas lisaks kahele staarmängijale üle ka kupeldaja ning ööklubis töötavad naised.

Seksiskandaali sattumine ei tule Prantsuse jalgpallikoondisele just heal ajal, sest ees seisab jalgpalli MM.

Prantsuse koondis sai möödunud aastal kritiseerida selle eest, kuidas nad MMile kvalifitseerusid. Väidetavalt mängis Thierry Henry Iirimaa vastu käega, kindlustades sellega Prantsusmaale värava, võidu ja MMi pääsme.

Kui varem on Prantsuse mängijad skandaale tekitanud alkoholi ja narkootikumide tarbimisega, siis nüüd on esimest korda skandaali keskmes nende eraelu.

Prantsuse jalgpallikoondisele lähedal seisva isiku sõnul mängijaid trahvida ei kavatseta, kuid osa sponsoritest võib kaaluda nende toetamise lõpetamist.

Ribery mängib alates 2007. aastast Saksamaal Müncheni Bayernis. Praegu peetakse teda parimaks prantslasest jalgpalluriks.

Ribery läks islami usku, et abielluda oma Alžeeria päritolu naise Wahibaga. Paaril on kaks tütart.

Lyonis mängiv Govou ei ole abielus, kuid tal on oma elukaaslase Pascale´iga viieaastane tütar.

Prantsusmaa võitis 1998. aastal maailmameistritiitli multikultuurse meeskonnaga, seal oli moslemeid ning Aafrika ja Kariibi mere saarte taustaga mängijaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles