Inešinil oli püss kadunud

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Inešin
Andrei Inešin Foto: Mati Hiis
Saatus on otsustanud jahilaskur Andrei Inešinit korralikult kimbutada – kuu aega tagasi vigastas ta koera lõugade vahel kätt ning nüüd Pekingisse sõites oli mehe relv kadunud.

Eile sai Inešin viimaks telefonikõne, et spetsiaalselt temale valmistatud Perazzi püss on maailma pealt üles leitud, kirjutab SL Õhtuleht.

Ent nii lihtne see vastuvõtmine polnud – lennujaama jõuti hetk pärast seda, kui tollitsooni relvade järgi oli sisenenud USA koondis ning seega tuli võtta pikka järjekorda, sest paberite vormistamine kestab kauem kui viiv.

Püssiga reisimine pole naljaasi, kuna 200 000 krooni maksvat relva niisama kohvrite sekka lindile ei viska, kabiini pole relva muidugi mõista lubatud võtta, see peab reisima eripagasina.

Inešin võttis juhtunut jääkülma rahuga, sest laskmine pole närviliste ala ning appi tulid ka sõbrad Venemaa koondisest, kes lubasid Eesti esindajale püssi laenata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles