Eesti tennisistide bussireis Belgiasse kulges probleemideta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Busch
Rene Busch Foto: Liis Treimann

Eile pärast kahepäevast bussireisi Belgiasse jõudnud Eesti tennisenaiskond andis juba esimese pressikonverentsi, kus tähelepanu köitis ka eestlaste üllatuslik transpordivahend.


Teatavasti on Islandi vulkaanist tekkinud tuhapilv Euroopas lennuliikluse pea peale keeranud ning seetõttu otsustas Eesti naiskond koosseisus Kaia Kanepi, Margit Rüütel ja Anett Schutting kindluse mõttes kohale sõita kapten Rene Buschi isikliku Chrysleri bussiga. «Sõit aitas väga hästi võistkonnavaimu tekitada,» naeris Busch pressikonverentsil.



Eestlased asusid teele esmaspäeval, sõites laevaga Stockholmi, kust hommikul jätkus reis läbi Rootsi, kust sõideti praamiga Taani ning päev lõpetati Hamburgis, kuhu ka öömajale jäädi. Eile läbiti Saksamaa ja killuke Hollandist ning seejärel jõutigi Belgiasse võistluspaika, pealinnast Brüsselist 70 km kaugusel idas asuvasse Hasseltisse.



«Reis kulges väga hästi, mingeid probleeme polnud,» rääkis Busch Postimehele. «Sõit polnud üldse väsitav, nägime ilusat loodust, seltskond oli tore ja kogu aeg mängis mõnus muusika.»



Maret Ani sõitis Hasseltisse autoga Itaaliast, tema jõudis kohale eile õhtul.


Eesti kohtub Belgiaga Föderatsiooni karikasarja Maailmaliiga üleminekumängudel laupäeval ja pühapäeval. 2007. aasta aprillist võitmatuna püsinud Eestile astub Belgia vastu oma parimas koosseisus, kuid Belgia kapten Sabine Appelmans ei soovinud eile avaldada, kes mängijatest – Kim Clijs­ters, Justine Henin, Yanina Wickmayer või Kirsten Flipkens – Eesti vastu väljakule tulevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles