Bayern võttis Toulalani kingituse vastu

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Ribery pani Müncheni Bayerni 38. minutil raskesse seisu, kuid klubi tuli sellest välja.
Frank Ribery pani Müncheni Bayerni 38. minutil raskesse seisu, kuid klubi tuli sellest välja. Foto: AFP/SCANPIX

Alaealise prostituudi teenuste kasutamise eest meedia tähelepanu alla sattunud Müncheni Bayerni prantslasest staar Frank Ribery murdus Meistrite liiga poolfinaalis 38. minutil, kui sai jõhkra käitumise eest punase kaardi.



Kui tavaliselt asuvad treenerid mängijaid kaitsma, siis Bayerni loots Louis van Gaal oli Riberyle kaardi näitamisega päri. Küll aga mitte punasega.



«Arvan, et kohtuniku kaart oli õigustatud, kuna Ribery seisis Lisandro (Lyoni argentiinlasest ründaja Lisandro Lopez – toim) jala peal väga kaua. Kuid punast kaarti see väärt polnud. Loodan siiski, et Ribery mängukeeld jääb vaid ühemänguliseks,» kommenteeris van Gaal.



Ribery pani sellega klubi väga raskesse seisu, kuni prantslase kaasmaalane Lyonis Jeremy Toulalan sakslastele «abikäe» ulatas ja eriti rumala tegutsemise eest 54. minutil teise kollase kaardiga samuti eemaldamise teenis – kusjuures esimese hoiatuse oli mees saanud kolm minutit varem.



«1:0 on suurepärane tulemus ja olen väga rahul. Näitasime kogu Euroopale, kui tugevad me oleme,» arvas van Gaal.



Bayerni äärekaitsja Philipp Lahm oli veendunud, et 18 minutit vähemuses mänginud kodumeeskond sai abi Allianz Arenal vallanud suurepärasest õhkkonnast.



«Atmosfäär oli fantastiline. Me pole kunagi midagi sellist kogenud. Viimased kaks nädalat on meie fännid eriti tublid olnud, aga kolmapäev oli eriline,» märkis Lahm.



Kodus saadud 1:0 on küll edu, kuid üsna habras ning Lyoni tiimi liikmed on veendunud, et august suudetakse välja ronida. Sellisel veendumusel on ka Prantsusmaa klubi president Jean-Michel Aulas.



«1:0 edu on Bayernile hea, kuid me ei usu, et piisav. Nad peavad siiski tulema mängima meie koduõuele. Usun, et meil on hea šanss finaali jõuda,» ütles Aulas, kelle sõnul jättis oma jälje prantslaste esitusse tuhapilvest tulenenud lennukeeld, mille tõttu mängijad pidid pea tuhat kilomeetrit bussiga loksuma. «Selline reisimine oli ebaaus ja arvan, et teisel poolajal lihtsalt väsisime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles