Kas Pütsepa profikarjäär on läbi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Pütsep
Erki Pütsep Foto: Kalev Chocolate Team

Kalev Chocolate Teamist lahkunud Erki Pütsepast võib saada lühikese aja jooksul teine kogenud Eesti jalgrattur pärast Janek Tombakut, kelle profikarjääril kriips peal on.

Umbes kuu aega tagasi tekkis 33-aastasel Pütsepal mõte Kalev Chocolate Team mõne teise meeskonna vastu vahetada ja šokolaadipoiste mänedžer Jüri Savitski andis kodumaise Fixuse tiimiga käed löönud sportlasele vabad käed.

«Ma ei saanud täita meeskonnas seda rolli, mida tahtsin,» selgitas Pütsep. «Mul tekkis pingipoisi tunne. Tahtsin rohkem osaleda mulle sobivatel võidusõitudel. Tundsin, et ühtteist mul jalas ikka on.»

«Kalev Chocolate Team on orienteeritud rohkem noortele. Võib-olla ei tundnud Pütsep end selles seltskonnas mugavalt. Soovin Pütsepale edu ja loodan, et ta jätkab tippsportlasena,» kõlas Savitski napp kommentaar.

Suurema osa karjäärist Prantsusmaal veetnud Pütsep kinnitas, et loodab end veel piiri taga proovile panna. Reeglid lubavad meeskonda vahetada suvel. Seni osaleb Jõgevalt pärit mees Fixuse värvides Eestis maantee- ja mägirattavõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles