Dopinguga vahele jäänud Merrit: pruukisin peenist suurendavat ainet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LaShawn Merritt
LaShawn Merritt Foto: SCANPIX

Dopingukontrollis põrunud meeste 400 meetri jooksu olümpiavõitja ja valitsev maailmameister LaShawn Merritt kinnitas, et keelatud aine dehüdroepiandrosteroon sattus tema organismi peenist suurendava ravimi manustamise tõttu.

«Loodan, et mu sponsorid, perekond, sõbrad ja sport annavad mulle andeks sellise rumala ning ebaküpse vea,» lausus 23-aastane ameeriklane. «Ükskõik mis karistus mulle määratakse, ei saa see olla suurem häbist ja piinlikkusest, mida tunnen.»

«Vabandan ja loodan, et teised sportlased, kes võtavad retseptita müüdavaid ravimeid, on hoolikamad ja tutvuvad seal sisalduvate ainetega. Kui selline asi juhtus minuga, võib see juhtuda ükskõik kellega,» lisas Merritt.

Merritt ei kavatse proovi tulemust vaidlustada ja nõustus kaheaastase võistluskeeluga, mis talle pärast protsessi lõppedes ilmselt määratakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles