Clijsters kiitis Ani servi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Clijsters ja Maret Ani.
Kim Clijsters ja Maret Ani. Foto: SCANPIX

Täna tennise Föderatsiooni karikasarja Maailmaliiga üleminekumängudes Maret Ani alistanud ja Belgia Eesti vastu 1:0 juhtima viinud Kim Clijsters kiitis eelkõige eestlanna servi.

Ani jäi esimeses setis 1:4 kaotusseisu, kuid suutis siis kolm geimi järjest võita ja seisu viigistada. «Olin üsna üllatunud, aga ta servis nii hästi ja oli seetõttu natuke eelisseisus,» rääkis Clijsters pärast mängu Fed Cupi raadiole. «Tundsin, nagu oleksin natuke jala gaasipedaalilt ära võtnud. Aga siis mõtlesin, et pean olema agressivsem ja mitte laskma tal oma mängu mängida. Olen rahul, et suutsin seejärel kaks geimi järjest võita.»

Clijsters võitis esimese seti 6:4 ning oli teises parem 6:2. «Soovin, et oleksin palju asju teistmoodi teinud, aga lõppude lõpuks on kõige tähtsam see, et suutsin Belgia juhtima viia,» arutles ta.

Clijsters sai ka mängu jooksul vigastada, aga veel pole teada, kui tõsiselt. «Teises setis seisul 3:2 tundsin ühtäkki, kuidas mu vasakus jalas käis mingi raks,» kirjeldas Clijsters, kes juhtunu järel arsti väljakule kutsus. «Tahan võimalikult kiiresti haiglasse minna ja lasta jalast pildi teha, loodetavasti pole midagi hullu.»

Pärast vigastust murdis Clijsters oma taktikat. «Võtsin hoopis teise suhtumise, keskendusin sellele, et punktid oleksid võimalikult lühikesed, sest jalg oli üsna valus,» selgitas ta. «Loodetavasti on homseks kõik korras.»

Avapäeva järel juhib Belgia 2:0, päeva teises mängus alistas Yanina Wickmayer 6:2, 4:6, 6:1 Kaia Kanepi.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles