Eesti naiskonna kapten: tüdrukud hoidsid täna Eesti lippu kõrgel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskonna kapten Rene Busch Maret Anile tänase mängu ajal nõu andmas.
Naiskonna kapten Rene Busch Maret Anile tänase mängu ajal nõu andmas. Foto: SCANPIX

Hoolimata sellest, et Eesti tennisenaiskond jäi Föderatsiooni karikasarja Maailmaliiga üleminekumängudel avapäeval Belgia vastu 0:2 kaotusseisu, oli Eesti naiskonna kapten Rene Busch optimistlik ja kiitis eestlannasid.

«Jäin päevaga väga rahule, tüdrukud hoidsid täna Eesti lippu kõrgel,» lausus ta rahulolevalt. «Mõlemad olid head mängud, täismaja publikul oli, mida vaadata.»

Maret Ani pidi täna tunnistama Kim Clijstersi 6:4, 6:2 paremust, ent Ani suutis esimeses setis veidi ka elevust tekitada, tulles 1:4 kaotusseisust välja ja viigistades 4:4. «Maret läks pingevabalt mängima, ta on heas füüsilises ja vaimses vormis, võib öelda, et see oli üsna võrdne mäng,» vahendas Busch. «Ta oli vaba ja võitluslik.»

Kaia Kanepi jäi 2:6, 6:4, 1:6 alla Yanina Wickmayerile. Kolmandas setis jäi Kanepi koguni 0:5 kaotusseisu. «Teise seti võitmise peale läks nii palju jõudu, et ta oli otsustavas setis ilmselt lihtsalt väsinud,» arutles Busch. «Tal on selja taga raske treening ja ees suured turniirid, loodetavasti on praegu lihtsalt vaheetapp. Mäng on tal täitsa olemas, natuke jäi vaid aurust puudu.»

Kui eile tõi Busch võrdluse, et Eesti tennisenaiskonna sellisele tasemele jõudmine on umbes sama, kui Eesti jalgpallikoondis jõuaks MM-finaalturniirile ja mängiks seal Brasiiliaga, siis täna jätkas ta sama võrdlust, öeldes, et selliste mängudega Belgiale allajäämine on umbes sama, kui Eesti jalgpallikoondis kaotanuks Brasiiliale 1:2. «Oluline on ju mäng ise,» selgitas ta. «Ja mängupilt oli väga hea. Homme on jälle uus päev, siis tuleb tüdrukutel taas endast parim anda. Kõike võib veel juhtuda, kõik on ju inimesed.»

«Belglannadel on päris suur võidukohustus, meie tüdrukutel pole midagi kaotada,» lisas Busch.

Homne mängupäev algab kell 14.30, esimesena tulevad väljakule Kanepi ja Clijsters.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles