Belgia kapten Clijstersi vigastusest: vajadusel läheb Flipkens mängima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgia naiskonna kapten Sabine Appelmans (paremal) ja Kim Clijsters.
Belgia naiskonna kapten Sabine Appelmans (paremal) ja Kim Clijsters. Foto: SCANPIX

Kuigi esialgsete ülesandmiste järgi peaks homme tennise Föderatsiooni karikasarja Maailmaliiga üleminekumängul päeva esimeses kohtumises Eesti esireketi Kaia Kanepi vastane olema Belgia esinumber Kim Clijsters, siis praegu on kõik veel lahtine.

Täna Maret Ani 6:4, 6:2 alistanud Clijsters tundis teises setis seisul 3:2 ühtäkki jalas valu. «Tundsin, kuidas mu vasakus jalas käis mingi raks,» selgitas Clijsters, et murettegev koht on vasaku jala suure varba juures.

Pärast mängupäeva käis Clijsters haiglas röntgenis. «Õnneks midagi katki pole,» rääkis Belgia kapten Sabine Appelmans Fed Cupi raadiole. «Praegu on see koht natuke sinine, võib ka juhtuda, et see läheb paiste. Hommikul vaatame, millises seisus ta on ja siis otsustame, kas Kim läheb platsile.»

Juhul kui Clijsters mängida ei saa, läheb Kanepi ilmselt vastamisi maailma edetabelis 72. kohal paikneva Kirsten Flipkensiga. Mäletatavasti murdis üheksa suure slämmi turniiri võitnud Justine Henin kolmapäevasel treeningul sõrmeluu ning seetõttu üksikmänge ei mängi.

«Meil on Justine’iga kokku lepitud, et ta otsustavates mängudes platsile ei tule,» sõnas Appelmans. «Aga Kirsten mängib praegu väga hästi ja ta on sajaprotsendiliselt terve.»

Tänase päevaga jäi Appelmans väga rahule, kuna Belgia juhib täiseduga 2:0. Teises kohtumises sai Yanina Wickmayer 6:2, 4:6, 6:1 jagu Kanepist. «Kim mängis väga hästi, aga Yanina lausa uskumatult hästi,» õhkas Appelmans. «Aga ega tal polnudki muud võimalust, kuna ka Kanepi mängis hästi.»

Homme on esimene mäng kavas kell 14.30.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles