Henin: Kanepi kasutas minu antud võimalused ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justine Henin
Justine Henin Foto: SCANPIX

Tänases Fed Cupi kohtumises üllatuslikult Kaia Kanepi paremust tunnistama pidanud belglanna Justine Henin ei hakanud kaotuses oma sõrmeluumurdu süüdistama. Pigem avaldas ta tunnustust eestlannale.

Küsimusele, kui raske tänane mäng oli, vastas Henin: «See oli raske. Arvestades kõike, mis juhtunud oli -mul polnud parim ettevalmistus. See oli keeruline nädal ja ma kartsingi, et see võib jätkuda täna. Püüdsin riskida, aga see polnud piisav.»

Kanepi mängu kirjeldas Henin järgmiselt: «Ta kasutas hästi oma võimalusi ja mängis agressiivselt. Ma püüdsin rohkem igale punktile keskenduda, aga see polnud lihtne. Täna polnud lihtne mängida, aga ma andsin endast parima.»

Ja vigastus? Kas sa mängisid selle tõttu ehk natuke teistsugust mängu? «Ma kannatasin viimastel päevadel päris palju, aga nüüd on valu juba vähenenud. Paranemine võtab paar nädalat aega, aga ma usun, et kõik saab korda,» vastass Henin.

Kas täna oli asi selles, et tema mängis hästi või tundsid, et sina tegid nõrga esituse? «See oli natuke mõlemat. Ta tegi hea mängu, kasutas neid võimalusi, mis ma talle andsin. Ta oli heal tasemel, mina olin oma tasemest väga kaugel,» nentis Henin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles