Heas hoos Tanel Leok soovib vormi parandada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok
Tanel Leok Foto: Peeter Langovits

Motokrossi hooaja kahel esimesel etapil MX1 sarjas kokkuvõttes esikümnest välja jäänud Tanel Leok näitas nädalavahetusel Hollandis taas suurepärast minekut.



Honda tsiklit taltsutav Leok saavutas Valkenswaardis esimeses sõidus 5. ja teises 3. koha ning oli kokkuvõttes neljas.



«Esimeses sõidus start ebaõnnestus. Stardisirgel viskas vabakäigu peale ning kaotasin sellega mitu kohta. Siiski õnnestus sealt kõrgemale tõusta,» sõnas Leok, kes hakkas esimesi taga ajama 14. positsioonilt. «Teises sõidus sõitsin vahepeal ennast natuke kinni ja polnud väga head tunnet. Lõpu poole sain hoo uuesti üles ja õnnestus konkurentidest mööduda.»



Hollandi etapil teenis esikoha Leoki eelmise hooaja tiimikaaslane Antonio Cairoli. Valitsev maailmameister oli parim mõlemas sõidus. Poodiumile jõudsid veel Steve Ramon ja David Philippaerts.



MM-sarja üldarvestuses on liider samuti Cairoli, kes on kogunud 138 silma. Kahelt esimeselt etapilt vaid 30 punkti kogunud Leok lisas Hollandis enda kontole 36 silma ning on nüüd 8. kohal.



«Vorm on paremaks läinud ning olen saanud viimasel kahel nädalal korralikult trenni teha,» täpsustas Leok ning lisas, et hooaja esimesel etapil saadud trauma enam võistlemist ei sega. «Siiski oleks vaja veel vormi parandada ning tippvormi jõudmiseks läheb aega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles