Jalgpallur lõi kaotuse järel tiimikaaslast rusikaga näkku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abdoulaye Faye
Abdoulaye Faye Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Stoke City mängijad läksid pühapäeval pärast 0:7 kaotust Chelseale omavahel kaklema.

Abdoulaye Faye ja Glenn Whelan olevat sõnelema hakanud juba pärast esimest poolaega riietusruumis viibides ning tüli jätkus pärast lõpuvilet, kirjutab The Guardian.

Väidetavalt olnud tüli õhus juba enne mängu algust. Nimelt ärritas Whelanit Senegali palluri käitumine – Faye olevat mängu eel riietusruumis peetud ergutuskõne ajal olnud ainus mängija, kellel olid jalas plätud, kõik ülejäänud mehed olid juba putsad jalga pannud. Whelani arvates näitas selline käitumine, et Faye ei võta kohtumist tõsiselt.

Faye sai mängida ainult üheksa minutit, kuna venitas siis reielihast ja pidi pingile istuma. Pärast esimest poolaega läheneski Whelan Faye’le, öeldes, et mees sai vigastada seetõttu, et ei võtnud mängu piisavalt tõsiselt. See aga ajas Faye maruvihaseks ning meeskonnakaaslased pidid mehi lahus hoidma.

Pärast lõpuvilet otsustas Faye vaidlust jätkata ning kuna Whelan jätkuvalt väitis, et Faye ei võtnud kohtumist tõsiselt, virutas ta ilma pikemalt mõtlemata Whelanile rusikaga näkku.

Stoke City on siiani keeldunud juhtunut kommenteerimast.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles