Harri Olli käib kuulsa Nykäneni jälgedes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harri Olli
Harri Olli Foto: AFP / Scanpix

Skandaalid Soome suusahüppaja Harri Olli ümber koguvad jätkuvalt tuure - nüüd sai mees hundipassi Lahti suusaklubi treeningrühmast.

Ollit Lahtis treeninud Kai Lahtineni ja Kimmo Kykkäneni sõnul sai noormehele saatuslikuks treeneritele saadetud SMS, kus Olli kirjutas, et ei ole nõus treenima ühes rühmas teise Soome suusahüppaja Kalle Keituriga, vahendab MTV3.



«Vaatasime, et Olliga seotud igasugused probleemid röövisid treeneritel liialt palju aega ja energiat,» rääkis Kykkänen.

Mõlemad treenerid kinnitasid samas, et koostöö lõpetamine toimus rahumeelselt ja lahku mindi sõpradena.

Harri Ollit treenib edaspidi tema isa Pentti Olli.


«Isa oli ka varem seotud minu treeningküsimustega,» ei näinud Olli ise värsketes arengutes probleemi. «Juba suvistel Grand-Prix etapidel olin temaga telefoni teel pidevalt ühenduses.»


Olli on Soomes olnud viimasel ajal üldse palju tähelepanu keskpunktis. Mullu kritiseeris ta avalikult Soome suusakoondise juhtkonda, hiljuti ületas aga alkoholijoobes Olli autoroolis olles kõvasti kiirust.

Igasugused juhtumised pole mõjutanud aga Olli sportlikku vormi, sest soomlane on suusahüppe suvistel Grand-Prix etappidel korduvalt poodiumile jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles