Väikeste probleemidega heitlev Kalev/Cramo püüab finaalikohta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Sille Annuk

Korvpalli Eesti meistrivõistluste teises poolfinaalseerias võib täna selguda finalist, kui tiitlikaitsja Kalev/Cramo suudab alistada Tartu Rocki. Kolme võiduni peetavas seerias hoiab Kalev/Cramo mängudega 2:1 juhtohje.



Kui kalevlased saavad tänases kohtumises arvestada viimasest kolmest kohtumisest kõrvale jäänud Josh Akognoni panusega, siis mõningaid probleeme on tiitlikaitsjatel ka selle matši eel.


«Mõnede meestega on natuke probleeme, tegemist on pisivigastustega. Väike oht on, et üks mees meil ei mängi,» sõnas Kalev/Cramo juhendaja Alar Varrak, kuid ei tahtnud siiski täpsustada, kellega on tegemist. «Josh teeb eelmise nädala lõpust meiega koos trenni ja temaga on kõik korras.»



«Tuletame meelde tema tugevamad küljed. Alati on meeste lisandumisel plussid ja miinused,» rääkis Rocki peatreener Indrek Visnapuu Akognoni tervenemise kohta.



Rocki poolel on samal ajal tervisega kimpus Marek Doronin, keda vaevab põskkoopapõletik. «Päris terve ta ei ole, kuid ta võttis antibiootikume ning paneb dressid kindlasti selga,» rääkis Visnapuu, kes uskus, et Doronin on valmis siiski platsile tulema.



Senises kolmes poolfinaalkohtumises on alati peale jäänud võõrsil mänginud meeskond ning tänavusel hooajal pole kalevlased suutnud koduväljakul veel Rocki võita. «Selle peale kindlasti lootma ei saa jääda,» arvas Visnapuu.



«Rockil on ka Tallinnas alati suur toetajaskond ning koduväljakueelis võib seetõttu olla marginaalne. Rock ei tule siia nagu lõvikoopasse,» lisas Varrak. «Senised kolm kohtumist on olnud kinni pisiasjades ning eks ole näha, kuidas homme (täna – toim) läheb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles