Aršavin unistab Barcelonasse siirdumisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa koondislane Andrei Aršavin.
Venemaa koondislane Andrei Aršavin. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Arsenali ründaja Andrei Aršavin tunnistas, et unistab Hispaania tippklubisse Barcelonasse siirdumisest.

«Kui saaksin kas või ühe hooaja Barcelona eest mängida, oleks see mu karjääri haripunkt,» rääkis Aršavin Sport-Ekspressile. «Barca on maailma parim meeskond ja mulle väga meeldib nende mängustiil. Nad on teistest peajagu üle.»

Kui Aršavinilt küsiti, miks siis Barcelona Meistrite liiga poolfinaali esimeses mängus võõrsil Interile 1:3 kaotas, vastas ta: «Selle taga oli Jose Mourinho maagia. Ta on geenius.»

Aršavin avaldas, et tema arvates on praegu jalgpallimaailmas kolm treenerit, kes on teistest üle. «Inglismaa koondise peatreener Fabio Capello, Jose Mourinho ja endine Venemaa koondise peatreener Guus Hiddink,» loetles ta. «Kui mina peaksin Venemaale uue juhendaja valima, võtaksin kellegi neist kolmest. Arsenali peatreener Arsene Wenger on ka üsna hea treener, aga Venemaa koondisele ta ei sobiks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles