Vigastused laastavad kalevlaste ridu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Owens (pikali) vigastas tänases kohtumises põlve.
Kevin Owens (pikali) vigastas tänases kohtumises põlve. Foto: Toomas Huik
Tartu Rocki ja BC Kalev/Cramo otsustava poolfinaallahingu eel peavad kalevlaste treenerid muret tundma selle üle mitme mehega nad neljapäeval üldse arvestada saavad.

Tänases kohtumises ei saanud üldse väljakule tulla mängujuht Marko Riis. «Tal on sääremari verd täis, vist on mingi veresoon lõhkenud. Ka eelmisel kohtumisel andis see tunda ning järgmisel päeval ütles, et midagi on valesti. Ei oska praegu öelda, millal ta tagasi tuleb,» sõnas Kalev/Cramo juhendaja Alar Varrak.

Riisi trauma hõrendab oluliselt kalevlaste tagaliini, kuna loodetud kiirusega pole paranenud ka Josh Akognon. Esimesest kolmest kohtumisest kõrvale jäänud Akognon ei suutnud millegagi silma paista ka täna. «Poolajal ütles ta mulle, et sorry ta ei saa rohkem mängida,» viitas Varrak nigeerlast vaevavale traumale. «Üks asi on treenis mängida ning teine mängusituatsioonis liigutada.»

Lisaks vigastas täna esimese veerandaja lõpus põlve kalevlaste keskmängija Kevin Owens. «Kevin arvatavasti ei mängi neljapäeval, tal on põlv täiesti sinine,» lisas kalevlaste juhendaja.

Kuna Kalev/Cramo read on kõvasti räsida saanud, siis tuleb neljapäeval suure tõenäosega loota meestele, kes tavaliselt nii palju mänguaega ei saa.

«Eks Viljar Veskil tuleb mehe eest väljas olla ning Tanel Kurbasel samuti ja võib-olla kellelgi veel,» lisas Varrak. «Homme saame trennis kokku ja loema oma pead üle.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles