Kalev Chocolate Team värbas leedulase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simas Kondrotas
Simas Kondrotas Foto: Kalev Chocolate Team

Eesti jalgratta profimeeskond Kalev Chocolate Team palkas tiimist lahkunud Erki Pütsepa asemele leedulase Simas Kondrotase.

25-aastane Kondrotas tõusis profileeri 2007. aastal, kui ühines Klaipeda - Splendid (Belgia) meeskonnaga. Aasta hiljem sõitis ta Ulani (Kasahstan) ja mullu Leedus registreeritud, kuid Itaalias baseerunud Team Piemonte eest.

Kuna eelmise hooaja keskel sattus Piemonte rahalistesse raskustesse, alustas Kondrotas käesolevat aastat Belgia amatöörtiimis.

2006. aastal pälvis Kondrotas Leedu maanteesõidumeistrivõistluste temposõidus pronksmedali. Samal aastal tuli ta Leedu U23 koondisega Ateenas peetud vanuseklassi EMi meeskondlikus jälitussõidus kolmandaks.

Kalev Chocolate Teami mänedžer Jüri Savitski iseloomustab Kondrotast kui tugevat klassikutesõitjat, kes saab üle ka mägedest. Avastardi teeb Kondrotas pühapäeval Itaalias peetaval ühepäevasõidul Circuito del Porto - Trofeo Arvedi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles