Barcelona poolehoidjad ründasid Mourinhot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Täna õhtul selgub jalgpalli Meistrite liigas teine finalist, kui Barcelona võõrustab kodus Milano Interit. Kahe suure klubi heitluse eel on kired lõkkele löönud – Itaalia spordilehe Il Corriere dello Sport teatel sattus Interi treener Jose Mourinho eile õhtul Barcelona fännide rünnaku ohvriks.

Il Corriere dello Spordi andmetel istus Mourinho eile pärast ametlikku pressikonverentsi talle määratud autosse, ent väga kaugele ta ei jõudnud, vahendab Goal.com.

Tänaval oli teda ootamas hulk märatsevaid Barcelona klubi poolehoidjaid, kes hakkasid autot peksma ja selle pihta sülitama, lisaks loopisid nad pudeleid, purke ja sigaretipakke.

Ühel hetkel hakkasid auto ümber kogunenud mässulise autot raputama, lootes seda külili keerata, kuid just siis jõudis kohale politsei, kes märatsevad jalgpallifännid laiali ajas.

Vaid mõned tunnid enne seda olid hullunud Barcelona fännid Interi mängijaid lennujaamas «tervitanud».

Vahejuhtumite tõttu tugevdati turvameetmeid ning Interi meeskonna hotellis pandi iga sissepääsu juurde mitu turvameest.

Sellest hoolimata ei pääsetud sekeldustest ka eile öösel – Hispaania klubi toetajad lasid hotelli ümbruses öösel mitu ilutulestikuraketti ning kuigi turvatöötajad ajasid nad kiiresti laiali, äratas tekkinud lärm jalgpallurid ilmselt üles.

Barcelona ja Interi mäng algab täna kell 21.45. Eelmisel nädalal peetud kohtumise võitis Inter kodus 3:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles