Rõivassepp: Piiroja peab kaks-kolm kuud paranema

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja lahkub mängus Türgi vastu arstide najal väljakult. Kas see on ka koondisekarjääri lõpp?
Raio Piiroja lahkub mängus Türgi vastu arstide najal väljakult. Kas see on ka koondisekarjääri lõpp? Foto: Andres Haabu

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Raio Piiroja vigastas reedel MM-valikmängus Türgi vastu jalga ning pärast mängu tunnistas keskkaitsja, et tema karjäär võibki olla läbi. Täna käis Piiroja Eesti koondise arsti Kaspar Rõivassepa juures uuringutel, seejärel siirdus ta juba Amsterdami kaudu Hiina poole.

Koondise arsti sõnul näitasid uuringud, et Piirojat vaevab tõsine vigastus, millest taastumine võtab aega mitmeid kuid. «Tegemist on ikkagi tõsise vigastusega. Üks kõõlustest on kubeme piirkonnas katki. Lisaks on kolm-neli kubemeringi struktuuridest vigastatud,» täpsustas Rõivassepp. «Operatsiooni ta siiski ei vaja. Selline vigastus taastub ise ja see võtab aega kaks kuni kolm kuud.»

Kui Piiroja pelgas veel nädalavahetusel, et äkki pannakse ta Hiinas veel koguni väljakule, siis Rõivassepa sõnul ei tule selline asi kõne allagi. «Meil on kõik uuringud tehtud ja vigastuse kiuste kedagi väljakule saata ei saa. Vajadusel saame sinna saata ka vajalikud paberid,» märkis koondise arst.

Kas ja kuidas Piiroja karjääri jätkub, on esialgu vara öelda. «Ravimisega hakkame ikka tegelema, üht-teist on vaja teha. Eks ta peab selle ise enda jaoks paika panema, kindel on igatahes see, et pikk paus ootab ees,» sõnas Rõivassepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles