Serviti grillis finaali eel Chocolate Boysi sütel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niimoodi serveeris Serviti käsipallimeeste ja Raadio Marta ühismeeskond fantaasiavoorus rooga «Grillitud Chocolate Boys à la Serviti».
Niimoodi serveeris Serviti käsipallimeeste ja Raadio Marta ühismeeskond fantaasiavoorus rooga «Grillitud Chocolate Boys à la Serviti». Foto: Põlva Serviti

Kolme viimase nädala jooksul vaid ühe mängu pidanud ja täna Eesti käsipalliliiga esimeses finaalkohtumises Chocolate Boysi võõrustav Põlva Serviti osales eelmisel laupäeval igavuse peletamiseks maakonna meistrivõistlustel grillimises.


Käsipallurid tõestasid, et ei tunne end koduselt mitte ainult Mesikäpa hallis, vaid saavad kenasti hakkama ka kokkamisega. Ja loomulikult ei maitse käsipallikulda tagasi Põlvasse tuua ihkavatele Serviti meestele paremini miski muu kui liha šokolaadikastmes.



«Eelmisel reedel omavahel grillimisjuttu ajades juhtis Kehra poolfinaalseeriat 2:1,» meenutas Serviti peatreener Kalmer Musting. «Kindel eesmärk oli kasutada šokolaadi, sest Kehrat ei saa ju liha peale panna.»



Serviti koos Marta Raadio reklaamijuhi Jaak Madismäega said hakkama aga ühe jämeda veaga, uputades grillitud kanafilee – käsipalli suurrahastaja Oliver Kruuda, ärge pikali kukkuge – lõunanaabrite Laima šokolaadikastmesse. «Seal oli suurim šokolaadisisaldus,» selgitas Musting.



Peent nime «Grillitud Chocolate Boys à la Serviti» kandnud roog fantaasiavooru küll ei võitnud, kuid kaks esikohta kolmest tõid Serviti käsipallimeeste ja Raadio Marta ühistiimile kümne võistkonna konkurentsis maakonna meistri tiitli.



Lisaks esikohale ribivoorus pälvisid käsipallurid peamiselt tänu abitreener Rein Suvi žongleerimisoskusele eriauhinna fantaasiavooru esitlusel. Võitjatel avanes võimalus esindada Põlvamaad juuni keskel Türil toimuvatel Eesti meistrivõistlustel. Mustingut ega Serviti paremaid poegasid seal aga näha ei saa, sest samal ajal toimub Londonis EM-valikturniir.



Kolme võiduni peetavas finaalseerias ei saa Servitit aidata eelmisel neljapäeval meniskioperatsioonil käinud Olari Paumets. Selg teeb valu väravavahile Denis Lõokesele ja vasakäärele Siivo Sokule, kes tegi endale liiga laupäeval toimunud 78-kilomeetrisel jõemaratonil «Türi-Tori kiirlaskumine 2010».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles