Kreegi ja Pajusalu klubid on Prantsusmaa kõrgliigat juhtimas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek (keskel, hüppamas) Eesti koondise eest mängimas.
Ardo Kreek (keskel, hüppamas) Eesti koondise eest mängimas. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistluste tippliigas jätkub Ardo Kreegi ja Raimo Pajusalu klubide edu, ent kehvapoolselt on alustanud Keith Puparti tööandja Arago de Sete. Õdede Polina ja Natalja Bratuhhina koduklubi Terville'i naiskond jagab oma kõrgliiga debüüthooajal hetkel 3.-5. kohta. 

Pariisi Volley ridades mängiv Kreek on juba hooaja alguses heas vormis. Eile võitis pealinna meeskond koduväljakul Beauvais Oise`i 3:2 (-25, 22, -18, 20, 17). Kreegi arvele kirjutati 11 punkti, neist kaks blokis, vahendas volley.ee.

Pajusalu leivaisa Rennes võitis Cannes`i meeskonna seekord eestlase abita, sest Pajusalu kaasa ei teinud. Kodupubliku toel alistati Cannes 3:0 (19, 14, 21). Leedulane Arvydas Miseikis tõi 18 ja lätlane Viktors Korženevics 9 punkti.

Kolme vooru järel on Pariisi Volley´il liidrina kaheksa punkti ja Rennes´il teisena seitse punkti.

Puparti kodumeeskona Arago de Sete kaotas kodus kolmanda tasavägise mängu järjest. Suuri etteheiteid ei saa endale teha vaid Thomas Lamoise (28 punkti) ja Keith Pupart, kelle arvele jäi 17 punkti. Aragole annab kaks punkti 14 meeskonna konkurentsis 13. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles