Rapla mänedžer: tahame Rockile kõva lahingu anda

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TYCO Rapla meeskond
TYCO Rapla meeskond Foto: Andres Haabu

Korvpalli meistriliigas kohtusid omavahel TYCO Rapla ning Korvpalliklubi Hito. Hito osutas Raplale südi vastupanu, kuid pidi siiski tunnistama kodumeeskonna 80:67 paremust.

«Nagu alati, on HITOga keeruline, kuna nad ei anna midagi lihtsalt. Nad on meie jaoks ebameeldivad vastased. Tänasel päeval on aga tähtis, et kõik said mängida ja võidupunktid on kirjas. Nüüd saame keskenduda laupäevasele mängule Rockiga. Tahame minna neile lahingut andma,» rääkis Rapla mänedžer Jaak Karp.

Hito oli kohtumiseks hästi valmis ning kiiresti haarati juhtohjad oma kätte. Rapla ei saanud kuidagi oma mängu käima ning Ida-Virumaa meeskond kasutas selle edukalt ära, juhtides esimese veerandaja lõppedes 20:18. Pärast pisikest pausi oli Rapla kui ümbervahetunud, tabades järjepanu rünnakul ja tehes 15:2 vahespurdi, haarates initsiatiivi enda kätte. Poolaja lõppedes juhtiski juba kodumeeskond 44:31.

Teisel poolajal hoidis Rapla kindlalt eduseisu enda valduses. Siiski ei olnud Hito veel püssi põõsasse visanud. Mängiti südilt ning hoiti Rapla pinge all. Kodumeeskond nende kahjuks ei murdunud, juhtides kolmanda veerandaja lõppedes 61:48. Viimased kümme minutit mäng enam pingeliseks ei läinud ning Rapla võttis kindla 80:67.

Rapla parimatena viskasid Rait-Riivo Laane ja Sven Kaldre, mõlemad 18 punkti. Neid toetas Oliver Metsalu 13 punktiga. Hito poolelt olid resultatiivsemad Siim Laur ja Jeff Harper, vastavalt 17 ja 14 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles