Kõrget palka küsiv Vuelta võitja vahetab meeskonda

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christopher Horner.
Christopher Horner. Foto: SCANPIX

Tänavuse Hispaania velotuuri üllatusvõitja Chris Horner teatas, et kuna ta ei jõudnud oma praeguse tööandja RadioShack-Leopardiga - meeskond hakkab järgmisel aastal kandma nime Trek Factory Racing - uue lepingu osas kokkuleppele.

Kolmapäeval 42-aastaseks saav Horner küsib palka, mida klubid ei soovi soliidses eas ratturile maksta. Olgu öeldud, et kuigi Horner põletas Twitterisse kirjutatud sõnumiga ("Tänud taustajõududele, ratturitele ja sponsoritele nelja suurepärase aasta eest. Mina lähen 2014. aastal kuhugi mujale.") Trek Factory Racinguga sillad, pole ameeriklane uut töökohta veel leidnud, kirjutab Spordipartner.ee.

Just eelkõige vanuse ja kõrge palgasoovi (Europcari bossi Jean-René Bernaudeau' sõnul pakub Horneri mänedžer ratturit 750 000 euro suuruse aastapalga eest) tõttu võib see osutuda äärmiselt keeruliseks, sest mitme meeskonna tegevuse lõpetamise tulemusel on palju korralikul tasemel rattureid soodsa hinnaga saadaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles