Sneijder võib jaanuaris Chelseaga liituda

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Interis edukalt koos töötanud Jose Mournho (paremal) ja Wesley Sneijder võivad Chelseas taasliituda
Milano Interis edukalt koos töötanud Jose Mournho (paremal) ja Wesley Sneijder võivad Chelseas taasliituda Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise ja Galatasaray poolkaitsja Wesley Sneijder võib jaanuaris liituda Londoni Chelseaga. Sellist infot levitas Hollandi koondise peatreener Louis van Gaal.

29-aastast Sneijderit seostati Chelseaga ka suvise üleminekuakna ajal, kuid siis jäi tehing katki. Väidetavalt plaanib Londoni suurklubi hollandlase oma ridadesse tuua hoopis jaanuaris. Van Gaal kiidaks sellise tehingu heaks. «Ma tean, et Chelsea ja Jose Mourinho tahavad talvel Sneijderit,» ütles ta. «Minu arvates peaks Sneijder võimaluse avanedes Galatasarayst lahkuma ja Chelseaga liituma. Taas Mourinho käe all mängimine parandaks tema esitusi ja aitaks kaasa paremale vormile koondise särgis.»

Väidetavalt võib Sneijderi hinnaks kujuneda umbes viis miljonit naela. Varem mängis Sneijder peatreener Mourinho käe all Milano Interis, kui võideti ka Meistrite liiga. Sneijderit peeti toona maailma üheks parimaks jalgpalluriks.

Wesley Sneijder

2002-2007 Amsterdami Ajax

2007-2009 Madridi Real

2009-2013 Milano Inter

2013- ... Galatasaray

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles