Enn Veskimägi TV3le: kuldmedalite teine pool on olnud Erika tervis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Veskimägi.
Enn Veskimägi. Foto: Toomas Huik.

Eesti Jalgratturite liidu asepresident Enn Veskimägi lausus TV3 Seitsmestele uudistele, et kahekordse maailmameistri ja olümpiavõitja Erika Salumäe jaoks ei olnud kindlasti kerge võtta vastu otsust panna oma medalid oksjonile.

«Uudis on verivärske ja mingit seisukohta kujundada on hetkel raske. Ma arvan, et võin lihtsalt öelda oma isikliku seisukoha – esiteks on see medalikogu ju Erika isiklik vara, mille üle saab otsustada ainult tema ise. Emotsioonid on võib-olla täna natukene üle keenud,» lausus Veskimägi.

«Aga tahaksin kindlasti nimetada, et medalil on alati kaks külge – see sära ja emotsioon, mida Eesti sai nendelt võitudelt. Aga selle medali teine pool on Erika tervis. Tõenäoliselt ei olnud see otsus ka tema jaoks kerge. Ma tean, et on jälgi olümpiavõitudest ja kogu sportlaskarjäärist, mis täna vajavad ravi. See ongi see põhjus – ma vähemalt eeldan seda –, miks Erika on läinud oma medalitega oksjonile,» lisas Veskimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles