Mine vaatama: Raju 12 võistlejad astuvad täna Tartus kaalule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalumine Tasku keskuses.
Kaalumine Tasku keskuses. Foto: MMA Raju

Homme, 19. oktoobril toimub Tartus A. Le Coq spordimajas Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistlus Olly RAJU 12 – «Eesti vs Prantsusmaa». Õhtuste peasündmuse ametlik kaalumine leiab aset täna kell 18.00 Tasku keskuses.

Võistlejad astuvad kaalule ja seisavad esmakordselt silmitsi. Sündmusele lisavad vürtsi meelierutavad Rajutüdrukud (TÜ / Rock), samuti on võimalik fännidel end koos Raju sportlastega pildistada ja fännipostritele autogramme koguda. «Raju kaalumine toimub päev enne sündmust, et sportlastel oleks rohkem aega võistluseks taastuda. Kuna kaalu langetamise protsess on väga intensiivne ja kestab mitu nädalat, siis võimaldab pikem taastumisperiood enne matši teha sportlastel võimsama esituse,» rääkis kaalumisest Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

«Võistluseks kaalu langetades on võimalik kaotada 10 kuni 12 protsenti kehakaalust, pärast kaalumist hakatakse kohe vedelikutaset organismis taastama ning suurem kaal annab puuris kindlasti eelise vastase suhtes,» selgitas Tõnissaar.

Reede õhtul astuvad Tasku keskuses kaalule Eesti sportlased Jorgen Matsi, Henri Hiiemäe, Lauri Ülenurm, Jüri Jõgiste, Sten Saaremäe, Kaspar Kraav, Kuldar Nei. Ja muidugi on kaalumisel eestlaste vastased Prantsusmaalt ehk Fouad Mesdari, Amine Chibi, Abdel Lif, Idriss M’Roivili ja Alexandre Roumette, lisaks Sergei Grecicho Leedust ja Perttu Paatola Soomest. Samuti astuvad kaalule soojendusmatšides rusikad ristavad Eesti võitlejad – Andrus Joa ja Rait Raidla.

Tutvu Olly RAJU 12 võitluskaardiga siin: http://mma.ee/#fightmap

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine sündmus – Olly RAJU 12 – toimub 19. oktoobril 2013 Tartus A. Le Coq spordimajas. Raju on võimalus jälgida ka neil, kes kohale tulla ei saa – kogu sündmusest tehakse Postimehe vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne: postimees.ee/raju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles