Monaco pani oma ründetähele külge astronoomilise hinnasildi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao.
Radamel Falcao. Foto: SCANPIX

AS Monaco jalgpalliklubi peatreener Claudio Ranieri teatas, et kui keegi soovib osta nende ründetähte Radamel Falcaod, siis tuleb neil kolumbialase eest välja käia ei rohkem ega vähem kui 200 miljonit eurot.

«Kui Gareth Bale maksab 100 miljonit eurot, siis kui palju Falcao väärt on? 200 miljonit,» teatas Ranieri. Monaco ise ostis Falcao sel suvel Madridi Atleticost, makstes tema eest 60 miljonit eurot.

Ainus klubi, mis jõuaks Falcao eest sellist summat maksta, oleks ilmselt Madridi Real. Hoolimata sellest, et mängijate siirdumised ühest Madridi suurklubist teise on haruldased ja fännide seas käsitletakse neid reetmisena, on Reali president Florentino Perez kindel, et tal õnnestuks soovi korral Falcao endale meelitada. «Falcao on suurepärane jalgpallur ja tean, et ta tahab ühel päeval Realis mängida. Tean, sest ta on mulle ise seda öelnud,» kelkis Perez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles