Video: fantoomvärava löönud Leverkusen tõusis liidriks

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leverkuseni ründaja Stefan Kiessling (vasakul) lõi Hoffenheimile fantoomvärava
Leverkuseni ründaja Stefan Kiessling (vasakul) lõi Hoffenheimile fantoomvärava Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliiga üheksas voor algas skandaaliga, kui Leverkusen lõi Hoffenheimile nn fantoomvärava ning tõusis 2:1 võidu abil liiga liidriks.

Leverkusen läks kohtumist Sidney Sami väravast 26. minutil juhtima. Mängu 70. minutil leidis aset aga veider olukord, kui Stefan Kiessling palli väravast mööda küljevõrku lõi, kuid nahkkera läbi võrgus olnud augu ikkagit väravasse lendas. Tabamus luges!

Mängu lõpu eel suutis Sven Schipplock küll Hoffenheimi kaotusseisu vähendada, kuid fantoomvärava abil võttis võidu siiski Leverkusen.

Bayeri meeskond tõusis ajutiselt ka liiga liidriks. Hetkel juhib 22 punkti kogunud Leverkusen Müncheni Bayeri ees kahe ja Dortmundi Borussia ees kolme punktiga. Bayern kohtub üheksanda vooru mängus täna Mainziga ja Dortmund Hannoveriga. Ragnar Klavani koduklubi Augsburg läheb homme vastamisi Wolfsburgiga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles