Vanameister Miroslav Klose liitub Barcelonaga?

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miroslav Klose
Miroslav Klose Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi peatreener Gerardo Martino plaanib jaanuaris meeskonda tuua uue ründaja, kelleks võib saada Saksamaa vanameister Miroslav Klose.

Barcelona saab hetkel ründes kasutada selliseid mehi nagu Lionel Messi, Neymar, Alexis Sanchez ja Cesc Fabregas, kuid ükski neist ei ole tegelikult nn päris ründaja. Martino tahab väidetavalt meeskonda tuua mõne klassikalise kesktormaja nagu omal ajal olid Barcelonas Samuel Eto’o, Zlatan Ibrahimovic ja David Villa.

Uus ründaja peaks arvestama varumehe rolliga, kes mängu lõpus vajadusel väljakule väravaid lööma saadetakse. Sellise mehena mäletavad Barcelona fännid rootslast Henrik Larssonit. Nüüd on aga katalaanide huviorbiidis palju mehi, kelle seast leiab ka sakslasest vanameistri Miroslav Klose.

Klose oleks võinud Barcelonaga liituda ka 2011. aastal, kuid valis siis Lazio, kuna seal lubati mehele põhimehe rolli. 35-aastane Klose on Lazios jätkuvalt heas vormis. Eelmisel hooajal lõi ta Itaalia klubi eest 16 väravat ning mehe vorm püsib jätkuvalt hea. Ilmselt loodab Barcelona, et nüüd on sakslane nõus leppima vähesema mänguajaga ning kolib Barcelonasse.

Klose leping Lazioga kestab 2014. aasta suveni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles