Öövollel võidutsesid poliitikud, treenerid ja Kiili naised

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öövolle turniir.
Öövolle turniir. Foto: Peeter Langovits

Reede õhtul toimus Kalevi Spordihallis heategevuslik võrkpallishow Credit24 Öövolle, kus sai palliplatsil näha nii Eesti kuulsusi, poliitikuid, spordiajakirjanikke kui harrastusvõrkpallureid üle vabariigi.

Õhtu jooksul peeti maha kolm võrkpalliturniiri, kus võidu saavutasid VK Eesti Riigikogu, VK Schenker Liiga treenerid ja VK Kiili, vahendab volley.ee. Öövolle on kõigile huvilistele järelvaadatav SIIN (esimesed 4 tundi) ja ülekanne jätkub SIIN.

Peaväljakul toimunud turniiril reastusid võistkonnad alljärgnevalt - VK Eesti Riigikogu, VK Staarid, VK Redmoto ja VK Spordiajakirjanikud. Otsustavas, õhtu viimases mängus alistas Riigikogu meeskond Staarid tulemusega 25:21. Kolmandale kohale tuli Redmoto, kes pronksi saatuse otsustanud lahingus oli 25:18 üle spordiajakirjanikest.

Credit24 Rahvaliiga meeskondadele näitasid koha kätte Schenker Liiga treenerid, võites kõik kolm mängu ning seega kindlalt kogu turniiri. Turniiri parimaks mängijaks nimetati Pärnu VK abitreener Toomas Jasmin. Eesti rahvusmeeskonna ja Selver Tallinna peatreener Avo Keelest õhkas mängupäeval enesekindlust igati põhjendatult, lubas ta ju Rahvaliiga meeskondadele jätta vaid mängurõõmu. Teise koha hõivas VK Tervis, kolmas oli Läätsed.com ning viimaseks jäi VK Kramp.

Nelja Rahvaliiga naiskonna osalusel toimus ka eraldi turniir naistele, mille võitis VK Kiili - üle mängiti kõik vastased. Hõbedasele kohale platseerus mullune võitja VK Peetri Sõbrad, kolmas oli VK Paide ning neljandaks jäi Neemeco/Taco Express. Naiste turniiri parim mängija oli Marit Laidroo Kiili naiskonnast.

Heategevuslikul oskjonil said kaasaelajad endile soetada Londoni Olümpiamängude vaba aja riietust, Veenus Ööklubi vabapääsmeid ja Lumene kosmeetikat. Kõikide loosipileti ostnute vahel loositi välja hulgaliselt auhindu, fortuunaks riiklik lepitaja Henn Pärn. Eelmainitud heategevuslikud aktsioonid võeti ette eesmärgiga toetada Eesti istevõrkpalli, tulemus ületas 1000 euro piiri. Öövollel sai näha ka istevõrkpalli, kui Eesti istevõrkpalli harrastajad mängisid 21:16 üle mullused Eesti meistrid Selver Tallinna meeskonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles