Video: Korjuse konkurent rammis meelega eestlase autot

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Koiranen

Eesti vormelipiloot Kevin Korjus sattus täna Hockenheimis peetud vormel-3 eurosarja etapil harvanähtavasse olukorda, kui konkurent Felix Serralles rammis pärast kokkupõrget meelega teistkordselt eestlase autot.

Korjus ja Serralles pidasid etapi teises sõidus pikalt koha pärast võitlust, kuni 15. ringil üritas eestlane Spitzkehre kurvis konkurendist mööduda. Autod põrkusid külgepidi kokku ja T-Spordi meeskonnas sõitva Korjuse vormeli tagavedrustus sai niivõrd palju vigastada, et ta oli sunnitud sõitma väliskurvis olevale asfalteeritud turvaalale.

Serrallese edasine käitumine oli aga mõistusevastane - puertoriikolane jälitas mitukümmend meetrit Korjuse autot ning kui see seisma jäi, keeras veelkord jõuliselt eestlase vormelile otsa. Videopilt ei jäta vähimatki kahtlust, et ohtlik liigutus oli tehtud meelega.

Mõistagi pidid mõlemad mehed topeltkokkupõrke tagajärjel sõidu katkestama. Vormel-3 hooaega lõpetava Hockenheimi etapi kolmas võistlussõit peetakse homme Eesti aja järgi algusega kell 12.

Vaata intsidenti allolevast videost - kokkupõrge on näha alates ajast 29:45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles