Prantsusmaa tippkaitsja sõimas meeskonnakaaslast kaltsakaks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrice Evra.
Patrice Evra. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallikoondise ja Manchester Unitedi vasakkaitsja Patrice Evra esitas oma endise koondisekaaslase kohta üsna vihaseid väiteid, kutsudes Bixente Lizarazut parasiidiks.

«On mõned «asjatundjad», kellega ma varsti klaarin oma erimeelsused. Nad tahavad Prantsusmaa rahvale valetada, kui ütlevad, et Evra ei meeldi kellelegi, aga see pole tõsi,» rääkis Evra ühele Prantsusmaa telekanalile.

«Ma ei tea, mis Lizarazul minu vastu on. Minu, kes on valitud kaks korda maailma parimaks vasakkaitsjaks ja neli korda parimaks vasakkaitsjaks Inglismaa liigas. Mäletan, kui mind esimest korda koondisesse kutsuti. Kõik teised surusid mu kätt - välja arvatud tema. Inimestel on minust hea mulje, need kaltsakad ei saa mu mainet rikkuda, aga nad peavad Prantsusmaa rahvale valetamise ära lõpetama,» lisas Evra, vihjates lisaks Lizarazule ka paarile teisele mängumehele, kes tema hinnangul ta mainet rikuvad.

Lizarazu nimetas Evra kommentaare arusaamatuks ja kohutavaks sõnavõtuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles