U17 MMi korraldava peatreeneri süüdistus: suurem osa mängijaid on lubatust vanemad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Araabia ühendemiraatide ja Brasiilia U17 koondiste kohtumine.
Araabia ühendemiraatide ja Brasiilia U17 koondiste kohtumine. Foto: SCANPIX

U-17 jalgpalli MMi korraldava Araabia ühendemiraatide koondise peatreener tegi üllatava avalduse ning väitis, et peaaegu kolmveerand turniiril osalevatest mängijatest on lubatust vanemad.

U17 MMi võõrustava koondise peatreener Rached Albedwawi võttis sõna pressikonverentsil, mis korraldati pärast pühapäevast mängu, milles Brasiilia noortemeeskond purustas võõrustajate koondise. Sealjuures on korraldajatel edasipääs play-offidesse juba võimatu, sest nad jäid avakohtumises 1:2 alla Hondurasele. Brasiilia seevastu on edasipääsu juba kindlustanud. Asjade selline käik tegi Araabia ühendemiraatide koondise peatreeneril meele üsna mõruks.

«Olen kindel, et 70% sellel MMil osalejatest ei ole õiges vanuses. Nad on lubatust vanemad ning seda on näha nende suurusest ja viisist, kuidas nad mängivad,» rääkis Albedwawi. «Ma ei süüdista ühtegi kindlat mängijat, aga oskan öelda, et siin on mängijaid, kellel pole selleks õigust,» lisas võõrustajate koondise loots.

Albedwawi kinnitas, et nad kavatsevad saata sellekohalise teadaande ka FIFAle ning paluda mängijate vanuste kontrollimist.

U17 MM kestab 17. oktoobrist 8. novembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles