Keerles ja Umbraško jäävad täna mängust eemale

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Keerles.
Rait Keerles. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpallimeeskond sõidab Eesti meistrivõistluste kohtumisele Tartu Rockiga nõrgendatud koosseisus. Vigastuste tõttu ei saa täna õhtul Tartus toimuvas mängus osaleda Rait Keerles ja lätlasest leegionär Juris Umbraško.

«Keerles sai viimases mängus tugeva löögi vastu reit – maakeeli öeldes puuka – juba siis mängisime lõpus temata,» rääkis Tarva peatreener Andres Sõber. «Midagi väga hullu ei ole, kuid oma nädalapäevad peab ta jalale rahu andma.» Sõber tundis heameelt, et toona suudeti ka ühe liidrita Tallinna Kalevi vastu võtta kindel võit.

Umbraškot on vaevanud juba mõnda aega jalavalu ning mõned päevad tagasi tekkis tal jalale paistetus, mis nõudis kirurgilist sekkumist. Lõikus tehti Riias, ent hiljemalt nädala pärast peaks temagi olema tagasi palliplatsil.

Kuigi kaks põhiviisiku meest jäävad eemale, läheb Sõber Tartusse võidumõtetega.

«Mis meil ikka häda, häid mehi on meeskonnas veelgi: Giedrius Gustas, Maris Laksa, Gregory Jenkins, Silver Leppik, Kristo Saage,» loetles ta mehi, kellele langeb täna suurem koormus.

Pärast väikest vigastuspausi on taas mängukõlblik ka leedulane Laurynas Mika­lauskas. «Leedulasel oli põlv valus, lasin tal rahulikult olla, kuid homme (täna – toim) on ta platsil tagasi.»

Enne tänast kohtumist on kaotuseta püsinud Rockil tabelis neli võitu, mis lubab neil koos Kalev/Cramoga jagada koduliigas esikohta. Neli võitu on ka Tarval, kuid lisaks on nad saanud kaks kaotust – avakohtumises jäädi topeltmänguna kirja läinud heitluses alla Kalevile.

Viimati laupäeval võõrsil Rapla TYCO alistanud Rockis puudub vaid hiljuti rinnalihast rebestanud vanameister Valmo Kriisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles