UFC president: vennad Klitškod on poksimaailma häbiplekid

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raskekaalu poksi valitsejad vennad Vitali (vasakul) ja Vladimir Klitško
Raskekaalu poksi valitsejad vennad Vitali (vasakul) ja Vladimir Klitško Foto: SCANPIX

MMA suurima ja tuntuma kaubamärgi UFC president Dana White kritiseeris teravalt poksi raskekaalu valitsejaid vendasid Vitali ja Vladimir Klitškot.

White on tuntud suure poksifännina ning on tegeles enne MMAsse siirdumist isegi selle alaga. Kui temalt aga küsiti poksi raskekaalu hetkeseisu kohta, siis mees kriitikaga tagasi ei hoidnud – enamus tema tekstist ei kannata roppuste tõttu isegi trükimusta.

White’i sõnul oli Vladimir Klitško matš venelase Aleksandr Povetkini vastu piinlik. Samuti olevat tülgastav ka mehe teenitud 17 miljonit dollarit. White’i sõnul tegeles Klitško suure osa ajast vastase nn kallistamisega ning tema arvates oleks pidanud ukrainlase üldse diskvalifitseerima.

«Viimases raundis ei sooritanud ta mitte ühtegi lööki. Ja selline on siis raskekaalu maailmameister. Kui (Mike) Tyson veel poksis, siis olid raskekaalu matšid põnevad. Ma ei tea, kes seda s*tta praegu üldse vaadata tahab. Mina vaatasin ja see oli piinlik. Nad (vennad Klitškod) on poksimaailma häbiplekiks. Vitali peaks olema see põnevam vend, õigus? Ma parem ei hakkagi... Olen paaril korral vaadanud nende matše ja mul hakkas paha,» kommenteeris White olukorda raskekaalu poksis.

«Kui selline mees on raskekaalu maailmameister, siis on raskekaalu poks teelt eksinud,» võttis ta oma arvamuse kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles