Kannatamatu Neymar vahetas oma iidoli Robinhoga särke juba poolajal

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robinho ja Neymar.
Robinho ja Neymar. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga eilses H-alagrupi kohtumises AC Milani ja Barcelona vahel leidis aset omapärane intsident, kui Neymar ja Robinho otsustasid omavahel traditsiooniliselt mängu lõpus aset leidva särgivahetuse ära teha juba pärast avapoolaega.

Barcelona selle suve suurost Neymar postitas enne mängu Instagrami endast ja Robinhost aastaid tagasi tehtud pildi, millele noor mängumees kirjutas juurde, et Robinho on alati olnud tema jaoks suur iidol. Ilmselt seetõttu ei kannatanudki Barcelona ründeäss ära oodata mängu lõppu, kui vastasmeeskonnad vahetavad omavahel särke, vaid otsustas seda teha juba poolajal.

Teisel poolajal tulid mõlemad mehed tagasi väljakule uute särkidega ning jätkasid kohtumist. Milan ja Barcelona mängisid 1:1 viiki ning alagruppi juhib seitsme punktiga Barelona, Milan on viie punktiga teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles