Skandaal: McLareni vormelitiim saatis oma töötajad eluohtlikku hotelli

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McLareni vormel-1 tiimi liikmed.
McLareni vormel-1 tiimi liikmed. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel jätkub taas vormel-1 karussell, kui kavas on India GP. Enne nädalavahetusel toimuvaid sõite on skandaali sattunud McLareni meeskond, kes saatis oma töötajad hotelli, kus külaliste elu segavad moskiitod.

Samas otsustas McLareni boss Martin Whitmarsh, et tema ning meeskonna piloodid Jenson Button ja Sergio Perez ei pea sellist olukorda taluma ning nii kolisid kolm mees ringraja lähedal asuvasse Jaypee Greensi luksushotelli. Ülejäänud meeskonnaliikmed pidid aga jääma moskiitode poolt vallutatud New Delhi Hiltoni hotelli, kirjutab Sportsmail.

New Delhi Hilton on moskiitodega hädas, kuna hotelli lähistel asub avatud solgitorustik, mis on moskiitodele ideaalne elukeskkond. «Ma ei oota seda nädalavahetust. Juba eelmine aasta oli hirmus. Õudne!» teatas anonümseks jääda soovinud McLareni tiimi liige.

Kuigi malaariat Delhis ei eriti ei esine, siis praegusel aastaajal on seal küllaltki levinud dengue palavik, mis on viimastel kuudel nõudnud Delhis kuue inimese elu. «Hiltonis on kasutusele võetud erakorralised meetmed. Kõik McLareni tiimi liikmed saavad endale võimsa moskiitosid eemale peletava sprei,» teatas McLareni kommunikatsioonidirektor Matt Bishop.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles